SJAJNA MEGA VELIKIM PREOKRETOM DO POBEDE PROTIV MORNARA

Sport

Košarkaši Mega Bemaxa su zabeležili izuzetno važnu pobedu u borbi za plej-of pošto su u okviru 16. kola ABA lige u Sremskoj Mitrovici posle velikog preokreta savladali Mornar sa 82:80 (14:21, 23:15, 16:22, 29:22).

Izabranici trenera Dejana Milojevića su odličnoj atmosferi hale PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici gubili 15 razlike u trećoj četvrtini, ali su u uzbudljivoj završnici došli do pobede pošto su odbranili poslednji napad Mornara.

Trener Mega Bemaxa na ovom meču nije mogao da računa na Kostju Mušidija, Adama Mokoku i Andriju Marjanovića, dok su prvi put u sastavu u ABA ligi bili Luka Cerovina i Aleksandar Langović. Cerovina je odigrao sjajan meč gde je za 26 minuta imao devet poena, tri skoka, dve asistencije, 3 ukradene i 2 blokade uz koš količnik u igri plus 26.

Najefikasniji u redovima Mega Bemaxa su bili Edin Atić sa 20 poena i Nikola Mišković sa 17. U Mornaru su se istakli Strahinja Mićović sa 18 poena i Nikola Rebić sa 17.

Posle 16. kola ABA lige, Mega Bemax ima skor 9-7 dok je Mornar ostao na 6 pobeda. U narednom kolu 26. januara od 19 časova Mega Bemax gostuje Partizanu NIS.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *