HUMANITARNI KONCERT MLADIH UMETNIKA

Gradske vesti

Koncertna serija mladih umetnika (Nikola Ćirić – solo horna Beogradske filharmonije, Tijana Milaković – violina i Vanja Milaković – harmonika) zasniva se na ideji da se pored interesantnog programa kojim će se predstaviti publici pomogne nekome kome je to potrebno.

Koncertna serija počinje koncertom u Sremskoj Mitrovici, a planiraju se koncerti u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i drugim gradovima Srbije sa ciljem da se publici predstavi raznovrsan program ali i da se pomogne nekome iz grada u kome se koncert održava.

U Sremskoj Mitrovici, u Galeriji „Lazar Vozarević“, u subotu, 30. marta od 19 časova biće održan prvi koncert. Na repertoaru će biti premijerno izvedena dela kompozitora Dejana Ćirića za hornu ali i nestandardni kamerni sastav: violinu, hornu i harmoniku. Pored premijera, biće izvedene kompozicije Baha, Skarlatija, Čajkovskog i Bernarda Krola. Ulaznice za ovaj koncert se neće naplaćivati, ali će umesto toga biti omogućena donacija novčanog priloga, kako bismo pomogli u skupljanju sredstava za neophodnu operaciju naše mlade sugrađanke Irine Petrović (2012).

Pozivamo ljude dobre volje grada Sremske Mitrovice da izdvoje jedno veče, uživaju u interesantnom programu koji su pripremili mladi umetnici, a ujedno i pomognu još jednom mladom životu. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *