OLIMPIJADOM ZA TATE OBELEŽEN DAN PLANETE ZEMLJE

Reportaže

Povodom obeležavanja Dana planete zemlje, Predškolska ustanova „Stonogica“ iz Sremske Mitrovice organizovala je tradicionalnu Olimpijadu za tate i hrabre mame na Atletskom stadionu. Slogan ovogodišnje Olimpijade bio je „Sportom do zdrave planete“.

Takmičenje roditelja u tradicionalnim atletskim disciplinama okupilo je veliki broj učesnika, a podršku sui m pružili najmlađi i najslađi čuvari prirode.

Deca su, kao i uvek, najlepša scenografija i apsolutni pobednici u borbi za očuvanje planete. Sakupljeno je 4.350 dinara od prodaje vode, koju je poklonio “SIM market 022”, a novac će biti iskorišćen za ozelenjavanje stadiona i vrtića.

Ovu zelenu Olimpijadu otvorio je Darko Gavrlilović, direktor Atletskog stadiona, dok je muzičko kreativni centar “Vivak”, na čaroban način, ulepšao rođendan planete zemlje.

Vedran Samac, višestruki prvak države i Balkana u bacanju koplja vodio je atletske discipline, Sara Stanimirović, višestruka prvakninja države u bacanju koplja merila je rezultate. Bojan Komlenić trener, pomagao je u organizaciji Olimpijade.

A evo i rezultata: 1. mesto Ivan Bošnjak i Stanko Zoranović, 2.mesto Vladimir Jovelić i Srđan Jovanović, 3.mesto Dejan Dostanić, Predrag Popović i Željko Jovanović. Među mamama najbolje su bile: 1. mesto Tamara Žambok, 2. mesto Ivana Živković Kovačić, 3. mesto Ljilja Ćirić.

Roditelji PU “Stonogice” i “Vivka” zaslužili su ogroman aplauz, jer su pokazali šta znači zajedništvo vrtića i porodice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *