HUMANITARNI KONCERT ZA MALOG PAVLA

Gradske vesti

U ponedeljak, 24. juna sa početkom od 20 sati, na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici biće održan humanitarni koncert operske dive Anastasije Holc, kao deo akcije za prikupljanje neophodne pomoći za lečenje dečaka Pavla iz Sremske Mitrovice.
Anastasija Holc je solista Beloruske filharmonije i Evroazijskog simfonijskog orkestra, a publika će imati prilike da odsluša najlepše ruske, napolitanske i ostale pesme sa svih meridijana.


Pavle Moro je četvorogodišnji dečak iz Sremske Mitrovice kome je dijagnostikovan zloćudni tumor na mozgu. Ovom akcijom Pozorište “Dobrica Milutinović” se pridružuje akciji prikupljanja neophodnih sredstava za potrebe lečenja Pavla u zemlji i inostranstvu.
Karte za koncert Anastasije Holc su besplatne i mogu se preuzeti radnim danima od 7 do 15 časova u Sekretarijatu Pozorišta, kao i posle 18 sati na dan održavanja koncerta. Pozorište “Dobrica Milutinović” poziva sve zainteresovane da prisustvuju koncertu i da ostave dobrovoljni prilog i time pomognu da se prikupe neophodna sredstva za lečenje Pavla. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *