MIROVIĆ: STOPA NEZAPOSLENOSTI U VOJVODINI NA ISTORIJSKOM MINIMUMU

Gradske vesti

„Protekle tri godine, iza nas, jasno pokazuju da je tim kojim sam rukovodio sposoban da menja stvari na bolje u AP Vojvodini. Realizovali smo 90 posto postavljenih ciljeva u programu rada Pokrajinske vlade, a tiču se ekonomskog razvoja pokrajine. Radili smo, pre svega, u delu podsticaja investicija što je rezultovalo stopom nezaposlenosti od 8,5 procenata, što je istorijski minimum u pokrajini“, istakao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uoči sednice Skupštine AP Vojvodine.

To je bio naš glavni cilj, ali radili smo paralelno i u svim ostalim oblastima društvenog života, uz značajnu pomoć Vlade Republike Srbije, dodao je predsednik Mirović.

„Verujem da smo opravdali poverenje građana i očekujem da do kraja mandata uradimo još puno. Uredili smo naše finansije, a dokaz za to je prvi pozitivan izveštaj koji je Državna revizorska institucija dala na neki finansijski izveštaj o kontroli budžeta u sistemu teritorijalne organizacije koju čine lokalne samouprave i autonomne pokrajine“, kazao je predsednik Mirović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *