OTVOREN STOP SHOP, NOVO MESTO ZA KUPOVINU

Gradske vesti

Austrijski IMMOFINANZ, vodeća kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u centralnoj i istočnoj Evropi, otvorila je deseti STOP SHOP ritejl park u Srbiji, u Sremskoj Mitrovici. Zvaničnoj ceremoniji otvaranja prisustvovali su ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i bivši gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović, Ditmar Rejndl, glavni operativni direktor kompanije IMMOFINANZ i Joško Piteša, menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ u Srbiji.

STOP SHOP ritejl park nudi jedinstveno šoping iskustvo građanima Sremske Mitrovice i okoline, sa ukupno 22 domaća i internacionalna brenda koji se prostiru na 7.000 kvardata. Zahvaljujući kvalitetnom miksu zakupaca, počevši od garderobe, kozmetike, obuće, do opreme za domaćinstvo igastronomije, STOP SHOP ritejl park omogućava prijatnu šoping atmosferu za svakoga, a naročito za cenovno orijentisane porodice. U okviru STOP SHOP ritejl park u Sremskoj Mitrovici posetiocima će biti dostupna i 309 parking mesta. 

Gospodin Joško Piteša, menadžer operacija kompanije za Srbijju istakao je daje IMMOFINANZ izgradnjom10. STOP SHOP-a ispunila svoj cilj postavljen na otvaranju prvog ritejl parka u Srbiji, u Čačku 2015. godine.

-Veoma smo ponosi na otvaranje našeg desetog STOP SHOP ritejl parka u Srbiji. STOP SHOP brend fokusira se na izgradnju ritejl parkova u malim gradovima i okruzima kako bi lokalnim stanovnicima omogućio pristup širokom spektru proizvoda i brendova. Takođe,  STOP SHOP ritejl park je idealan za „pametne kupce“ koji cene pristupačne lokacije sakvalitetnim proizvodima i pristupačnim cenama – istakao je gospodin Joško Pitesa.

Ditmar Rejndl, glavni operativni direktor kompanije IMMOFINANZ se ovom prilikom obratio posetiocima rekavši da je 2015. prvobitna investicija IMMOFINANZ-a u Srbiji  iznosila 60 miliona evra i da je, zaključno sa 2019. godinom, ova investicija porasla na 112 miliona evra. Od dolaska STOP SHOP ritejl parkova u Srbiju, otvoreno je 1.700 radnih mesta.

-Želim da se zahvalim kompaniji IMMOFINANZ na ukazanom poverenju i izuzetnoj saradnji koju smo otpočeli u vreme kada sam bio gradonačelnik. Veliko mi je zadovoljstvo što je upravo deseti STOP SHOP ritejl park otvoren u Sremskoj Mitrovici. Realizacija ove investicije je izuzetno važna za grad i okolna mesta, i iskreno se nadam da će građani uživati u dobroj atmosferi, kao i kvalitetnoj i povoljnoj kupovini – izjavio je ministar Nedimović.

STOP SHOP ritejl park u Sremskoj Mitrovici u potpunosti je izdat. Raznovrsni miks zakupaca uključuje dobro poznate domaće i inostrane brendove: Katrin, Barbosa, New Yorker, Panter menjačnica, DM, Lilly, Planika, Galen Pharm, Gigatron, Sport Vision, OppositeShoes, Pertini, Café Pauza, WobyHause, LC Waikiki, CCC, Intersport, Dekor Dom, N Sport, Onlysmile is 4 you, Pet Zone iDeichmann.

Tokom dana otvaranja, posetioci su mogli da uživaju u celodnevnom zabavnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima i zanimljivim aktivnostima. Program su vodili naša popularna TV voditeljkaMarija Kilibarda i Inspektor Blaza, poznati komičar i radio voditelj. Muzičke zvezde večeri bile su Bajaga i Instruktori, jedan od najslavnijih rok bendova na Balkanu, kao i popularni Tropico band.

Pored Sremske Mitrovice, ostali STOP SHOP ritejl parkovi u Srbiji nalaze se u Čačku, Nišu, Valjevu, Lazarevcu, Vršcu, Požarevcu, Borči, Subotici i Smederevu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *