FESTIVAL „GLAS ANĐELA – TIJANA JURIĆ“ PO PETI PUT

Zabava

Peti Festival „Glas anđela – Tijana Jurić“ i takmičenje dece i mladih u izvođenju tradicionalnih, etno pesama održaće se 19. oktobra 2019. u Bajmoku.

Pozivaju se zainteresovana deca i mladi da dođu na audiciju za učešće na Festivalu, koja će se održati u subotu, 21. septembra u 12 časova u Vukovoj zadužbini (Kralja Milana 2, Beograd). Pravo učešća imaju deca i mladi iz cele Srbije, koji su uzrasta 7 do 16 godina. Učešće na audiciji nije potrebno unapred najaviti, već će se prijave popunjavati na licu mesta, pred održavanje audicije. Za učešće na audiciji dete je potrebno da pripremi tri etno pesme po svom izboru, koje će izvesti pred stručnim žirijem. Nakon audicije, žiri će izabrati deset najboljih takmičara, koji će dobiti priliku da nastupe na samom Festivalu i takmiče se za titulu „Glasa anđela“.

Sloganom „Kulturom protiv nasilja“ Festival će i ovog, petog puta, poslati snažnu poruku suprotstavljanja nasilju nad decom i istovremeno promovisati tradiciju etno pevanja. Namera nam je da se na ovaj način svake godine sve veći broj dece motiviše da se aktivno uključe u kulturno-umetnička i pevačka društva koja neguju talente i tradicionalne vrednosti.

Kako je to izgledalo prethodnih godina, možete da pogledate na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=3GFmPVcdA4M

Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem mail adrese fondacija@tijana.rs ili broja telefona 024/552-423.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *