TRIBINA „BIZNIS S DUŠOM“ 17. OKTOBRA U NOVOM SADU

Obrazovanje

„Biznis s dušom“, tribina direktorke kompanije Delta Holding održaće se 17. oktobra u Novom Sadu, a predavač će biti Monika Pejčić, direktorka HR sektora.

„Biznis s dušom“ je tribina poslovno-motivacionog karaktera, koja se po prvi put održava u Novom Sadu, a organizuju je, zajedničkim snagama, Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu i kompanija Delta Holding, a u okviru Obrazovnog programa „Compass“.

Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu je najstarija studentska organizacija koja brine o položaju svih studenata u Novom Sadu. Cilj udruženja jeste organizacija sadržaja koji doprinose stvaranju povoljnih uslova za iskazivanje kreativnosti studenata kroz naučno, kulturno, sportsko i svako drugo delovanje. Obrazovni program “Compass” pokrenut je od strane kompanije Delta Holding sa ciljem da se studentima pruži sjajna prilika da već tokom studija zakorače u poslovni svet i vide kako u praksi izgleda vođenje biznisa jedne od najuspešnijih kompanija u Srbiji.

U okviru tribine „Biznis s dušom“, direktorka HR sektora kompanije Delta Holding, Monika Pejčić, pružiće studentima različitih profila jedinstven uvid u princip rada jedne velike kompanije. Pored toga, učesnici tribine će dobiti priliku da saznaju zanimljivosti o načinu regrutacije, selekcije i zapošljavanja u Delta Holdingu, sve informacije o programu „Mladi lideri“ i „Compass”.

Sama tribina će biti održana 17.oktobra od 17 h u Amfiteatru Centralne zgrade Univerziteta u Novom Sad-u . Kako je broj mesta ograničen, registracija je obavezna putem sledećeg linka: https://www.surveymonkey.com/r/YHYP9T2 Više informacija na: facebook.com/ssu.novisad instagram.com/savez_studenata

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *