NOVA PREDSTAVA ZA DECU U MITROVAČKOM POZORRIŠTU

Kultura

U subotu 12. oktobra u 12:00 sati, na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ gostuje Pozorištance „Jelenica“ iz Beograda sa predstavom „Malo kraljevstvo“. Predstava je edukativnog tipa i sadrži pet songova sa koreografijom.

A evo i nekoliko rečenica o predstavi… U Malom kraljevstvu, punom života, radosti i boja, žive patuljak Ben, princeza Holi i dadilja Šljivka.
Ben i Holi su najbolji drugari i uvek su raspoloženi za igru. Dadilja Šljivka ih kroz šalu uči raznim vilinskim običajima i običajima patuljaka. Ponekad upotrebi čaroliju, ali to ne bude svaki put zabavno. Ovog puta je zahvaljujući čaroliji završila u kavezu veštice Lepave. Ben i Holi pokušavaju uz pomoć raznih trikova, veština, vilinskog plesa i muzike patuljaka da odobrovolje vešticu Lepavu i da oslobode dadilju Šljivku. Na kraju u tome i uspevaju, ali uz mnogo poteškoća.
U predstavi igraju Jelena Kovač Krkić, Danica Radulović i Vladimir Paunović.

Ulaz je 250 dinara. Za sve informacije i rezervacije karata možete se obratiti sekretarijatu Pozorišta „Dobrica Milutinović“ svakog radnog dana od 7 do 15 sati pozivom na 615-115.

Dobrodošli u Pozorište!!!!  

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *