NAGRAĐENI NAJBOLJI PRIVREDNICI SREMA

Gradske vesti

Sednica parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga održana je u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici. U svečanom delu sednice dodeljene su nagrade za poseban doprinos razvoju privrede regiona, nagrade za regionalnog poslovnog lidera i jubilarne nagrade Privredne komore Srbije kompanijama koje posluju 20 i 30 godina na području Srema. 

Nagrade za poseban doprinos razvoju privrede regiona se dodeljuju po jednom privrednom društvu iz sektora industrije poljoprivrede i usluga. Nagrađene kompanije su svojim radom i izuzetnim ostvarenim rezultatima, društveno odgovornim ponašanjem i ostalim pozitivnim osobinama i delovanjem doprinela unapređenju razvoja privrede na području Srema.

Iz sektora industrije ovu nagradu dobila je kompanija Coficab  Serbia d.o.o. Deč, najbolja u sektoru poljoprivrede je firma Agrounija iz Inđije, a u sektoru usluga kompanija Medius iz Nove Pazove.

Nagrade za regionalnog poslovnog lidera dobili su Veljko Todorović, direktor Grundfos Serbia doo iz Inđije i Vesna Stanković, diplomirani ekonomista, komercijalni direktor doo Hrana produkt iz Salaša Noćajskog.

Jubilarne nagrade se dodeljuju članovima Komore za 20 i svakih narednih 10 godina poslovanja.

Kompanije koje proslavljaju 20godina rada i poslovanja su: DOO MOTO-PLAST NOVA PAZOVA, čija je delatnost proizvodnja ambalaže od plastike, LIFAM M STARA PAZOVA, fabrika posuda pod pritiskom, građevinske i poljo mehanizacije i hidrauličnih komponenti, INTERPETROL SALAŠ NOĆAJSKI, trgovina na malo motornim gorivima, PNEUMATIK-FLEX NOVA PAZOVA, proizvodnja hidrauličnih pogonskih uređaja, TEHNOPLAST STARI BANOVCI, proizvodnja opreme za distribuciju električne energije i opreme za upravljanje električnom energijom, Proizvodnja mlinskih proizvoda MLINTEST DOO ŠID, JP KOMUNALAC iz Iriga, PREDUZEĆE ZA TRGOVINU ŠUMARSKOM, BAŠTENSKOM I GRAĐEVINSKOM OPREMOM VALHALL DOO STARA PAZOVA, MATEŠIĆ TRANSPORTI RUMA – privredno društvo za unutrašnji i međunarodniransport i trgovinu, EURO-TANKTRANS, preduzeće za trgovinu i drumski saobraćaj Stari Banovci.

Tri privredna društva koja ove godine slave 30godina poslovanja su: FABRIKA ZA PRERADU ULJARICA, VICTORIAOIL AKCIONARSKO DRUŠTVO ŠID, MENINA DOO RUMA Rezanje i obrada drveta i POLJOPRIVREDNA STRUČNA SLUŽBA SREMSKA MITROVICA DOO, SREMSKA MITROVICA.

Na sednici Parlamenta sremskih privrednika, predstavljena je i evropska mreža preduzetnišva, biznis portal i centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *