BESPLATNA NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA ZA NAJMLAĐE

Kultura

Znamo da deca sa posebnim nestrpljenjem očekuju svoja novogodišnja iznenađenja i Deda Mraza, te smo i ove godine u Pozorištu „Dobrica Milutinović“ osmislili zaista posebnu vilinsku bajku pod imenom “Novogodišnja vilinska posla”, namenjenu deci predškolskog i školskog uzrasta, što ne znači da u njoj neće uživati i stariji.

Predstava je edukativnog, interaktivnog i zabavnog karaktera. Novogodišnja vilinska magija, prijateljstvo, ljubav i iskrenost koju poseduju deca, pokazaće se jača od svih nevolja i svakog zla. Prijateljstvo, ljubav i poštovanje su poruka ove predstave za decu, a razigranost, novogodišnji songovi i scenografija, čine je pravom novogodišnjom zabavom za mališane. Predstava je urađena u produkciji Pozorišta „Dobrica Milutinović“, tekst je napisala Jelena Janković, reditelj je Vladimir Balašćak, a igraju glumci Slađana Kalabić, Nikola Janošević i Vladimir Balašćak.

Ponedeljak, 30.12. u 18:30 časova, Velika scena Pozorišta “Dobrica Milutinović” i besplatna novogodišnja predstava, uz preuzetu ulaznicu na blagajni Pozorišta.

Dobrodošli u Pozorište.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *