VODOVOD DNEVNO PROIZVEDE 20.000 LITARA NATRIJUM HIPO-HLORITA

Gradske vesti

Na sremskomitrovačkom Izvorištu JKP “Vodovod” dnevno se proizvede oko 20.000 litara razblaženog natrijum hipo-hlorira za potrebe strateški važnih ustanova i institucija u Srbiji, pre svega zdravstvenih.

U proteklom periodu svi Mitrovčani, kao i meštani sela imali su priliku da se snabdeju dovoljnim količinama dezinfekcionog sredstva za tretiranje površina i sanitarija u domaćinstvu. Samo u tri dana ove akcije na svim predviđenim punktovima podeljeno je 120.000 litara natrijum hipo-hlorita u razmeri 1:9. S obzirom na to da su zadovoljene potrebe za ovim sredstvom, punktovi sa cisternama su trenutno povučeni.

Podsećamo da blagajna i šalteri JKP Vodovod ne rade do daljnjeg u skladu sa odlukama Vlade Republike Srbije i Štaba za vanredne situacije Grada Sremska Mitrovica.

Uplate se mogu obaviti elektronskim putem, za one koji imaju tu mogućnost, ili na šalterima banaka i pošta, kao i na drugim mestima predviđenim za plaćanja.  Za one koji iz bilo kog razloga ne mogu da plate račune za februar, mart i april ove godine, naplata će biti prolongirana, a po preporuci Vlade Republike Srbije.

Sve informacije možete dobiti na brojeve telefona  611-976 i 612-763 do 12 sati.

Ostale informacije u vezi sa problemima u vodosnabdevanju i odvođenju otpadnih voda, kao i do sada možete dobiti na broj telefona 626-200 , a nakon 12 sati , vikendom i praznikom na broj 626-533.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *