BAZEN OD PONEDELJKA SPREMAN ZA KUPAČE

Gradske vesti

Nakon ublažavanja mera za suzbijanje epidemije korona virusa i posle duže pauze, Gradski bazen „Pinki“ počinje sa radom od ponedeljka 11. maja.

-Usled trenutne situacije, a u skladu sa preporukama nadležnih organa, preduzeli smo preventivne mreze zaštite kako bi boravak na vašem i našem bazenu bio ugodan i bezbedan. Sanitarni i higijenski standardi na bazenu podignuti su na najviši mogući nivo. Na Gradskom bazenu “Pinki” se nalaze sredstva za dezinfekciju, te Vas molimo da prilikom posete dezinfikujete ruke. U cilju poštovanja distance, molimo Vas da se pridržavate rastojanja od 2m. U skladu sa merama nadležnih organa, ukupan broj lica koja se mogu naći pre ulaznom pultu objektu iznosi 5. Naše službeno osoblje će voditi računa o tome da ovaj broj bude ispoštovan. Pre ulaska u bazen obavezno je proći kroz dezobarijeru. Molimo Vas da se potencijalni korisnici koji su prehlađeni, kašlju ili imaju neke druge simptome privremeno uzdrže od dolaska na bazen – navode iz uprave bazena.

Posle ukidanja vanrednog stanja, a u skladu sa preporukama nadležnih organa donet je i privremeni raspored termina gradskog bazena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *