ZELENOVIĆ NE VERUJE STRANIM POSMATRAČIMA

IZBORI 2020.

Srpski naprednjaci dobili su ogromno poverenje Šapčana.

Jedan od najvećih gubitnika  proteklih  izbora svakako je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, koji je u gradu na Savi pretrpeo žestok poraz od strane Srpske napredne stranke.

Kako se nezvanično saznaje, srpski naprednjaci dobili su ogromno poverenje Šapčana, pa su u Gradskom odboru Srpske napredne stranke  Šabac s pravom još protekle noći proglasili pobedu i to pobedu koja će im po broju odbornika omogućiti da samostalno formiraju vlast, ako tako odluče.

U brojevima, nezvanično, ti rezultati izgledaju ovako:

Aleksandar Vučić – za našu decu 30.316 glasova, 37 mandata,
Nebojša Zelenović – Šabac je naš  19.087 glasova, 23 mandata,
Jelena Milošević – Novi tim za Šabac 6470 glasova, 7 mandata,
Ruska stranka – Slobodan Nikolić 716 glasova, 1 mandat
Dr Dejan Pavlović – Evropska zelena partija 662 glasa, 1 mandat.
Za izbore u Šapcu, inače akreditovan je veliki broj posmatrača, koji nisu imali nikakve primedbe na tok izbornog procesa, pa je tim nejasnija tvrdnja, sada već bivšeg gradonačelnika Zelenovića, da izbore treba ponoviti. Za to apsolutno nema razloga, osim njegovog ličnog doživljaja  i teškog mirenja sa evidentnim porazom.

Volja naroda je neprikosnovena. A narod je svoj glas i poverenje dao Srpskoj naprednoj stranci. I to je istina, ma kako to teško padalo Zelenoviću i ma koliko se na njega zbog toga ljutili Dušan Petrović i Dragan Đilas okrivljujući ga za potpuni izborni debakl  u Šapcu. Jer ne glasa narod da usreći Zelenovića, nego da odluči o svojoj budućnosti i budućnosti svoje dece.

Izvor: Srbija Danas

Foto: Media Centar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *