SVETLANA MILOVANOVIĆ STUPILA NA DUŽNOST

Gradske vesti

Novoizabrana gradonačelnica Svetlana Milovanović stupila je na dužnost. Svečana primopredaja mandata sada već bivšeg gradonačelnika Vladimira Sanadera i nove gradonačelnice obavljena je u Gradskoj kući u prisustvu saradnika i medija.

Dosadašnji mitrovački gradonačelnik Vladimir Sanader poželeo je svojoj naslednici mnogo sreće i uspeha u daljem radu.

– Nadam se da će Grad Sremska Mitrovica na čelu sa Svetlanom Milovanović, njenim zamenikom Petrom Samardžićem i njihovim saradnicima nastaviti u istom tempu u kojem smo bili prethodne četiri godine, da će uspeti da izgrade još mnogo lepih objekata, da rekonstruišu još dosta ulica, da modernizuju grad. Da na najbolji način promovišu Mitrovicu koja kulturno-istorijski ima šta da pokaže. Mi možda jesmo po broju stanovnika manja sredina ali svakako po kulturi, tradiciji i istoriji smo zaista jedan carski grad, koji zaslužuje da ima i carsku infrastrukturu, zaslužuje da ima i dobro obrazovanje, nove škole, nove vrtiće – istakao je Sanader.

Svetlana Milovanović zahvalila se svom prethodniku na saradnji i naglasila da će sve one projekte koji su započeti u njegovom mandatu nastaviti.

– Kao zamenik sam se više bavila obrazovanjem, ali sada ćemo i drugim oblastima isto tako posvetiti pažnju. Turizam, infrastruktura, kapitalna ulaganja, ali ćemo se potruditi da nastavimo ovim tempom ako ne i bolje, kao što je bilo prethodnom periodu – izjavila gradonačelnica Svetlana Milovanović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *