RAB SRBIJA PROSLAVLJA 11. ROĐENDAN

Zabava

Udruženje radio stanica RAB SRBIJA obeležava svoj 11-i rođendan. Tim povodom u petak 18.decembra po prvi put ćemo dodeliti i novoustanovljenu nagradu „Radijski prijatelj godine“. Prva nagrada „Radijski prijatelj godine“ odlazi u ruke Miloša Rajkovića, koji se od samog početka rada RAB SRBIJA veoma aktivno uključio u rad udruženja i pokazao koliko voli radio i koliko želi da pomogne napretku radija u Srbiji.

Ova proslava biće drugačija nego prethodnih 10 godina. Nadali smo se da ćemo i ovaj rođendan proslaviti zajedno uz tortu i šampanjac, i da će predsednica RAB SRBIJA, Maja Rakovic, moći lično da uruči nagradu Milošu Rajkoviću, ali vremena su drugačija. Na predlog Miloša Rajkovića, koji smatra da treba izbegavati svaku vrstu kontakata, pa bio to i ovakav, najlepši povod, i da treba dati primer drugima, ovaj događaj će biti organizovan online.

U petak u 12h okupićemo se na Zoom-u da se zajedno podsetimo svih dosadašnjih uspeha, čestitamo jedni drugima naš rođendan, čestitamo Milošu Rajkoviću na nagradi i zahvalimo mu se što je bio uz nas sve ove godine. Poželećemo da sledeća godina bude mnogo bolja i da se ponovo okupimo onako kako smo navikli i kako najviše volimo i da zajedno sa svim našim prijateljima proslavimo što je ova teška godina iza nas i što smo i u ovakvoj situaciji pokazali svu snagu radija – da za radijske ljude ne postoje prepreke, da smo zajedno mnogo jači, da možemo da prevaziđemo sve teškoće i nazdravimo za uspešnu budućnost i još mnogo zajedničkih godina.  

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *