ZLATNA MEDALJA ZA ZASLUGE DR NATAŠI SEKULOVIĆ

Gradske vesti Zdravlje

Povodom Dana državnosti Republike Srbije među 164 odlikovana pojedinca i institucije, Zlatnom medaljom za zasluge odlikovana je doktorka Nataša Sekulović, anesteziolog Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

Ona se na čelu Korona centra nalazi skoro godinu dana i sa svojim timom  dala je veliki doprinos u borbi protiv pandemije korona virusa. O nagradi nije razmišljala, a iako je bila prva na liniji fronta smatra da zasluge pripadaju svakom pojednicu koji je učestvovao u radu Kovid odeljenja.

Doktorka Sekulović majka je dva trogodišnja dečaka. Ona i njen suprug radnici su mitrovačke bolnice i u svojim  ulogama izuzetno su uspešni. Zbog učestvovanja u radu Korona centra trpela je porodica, bilo je i straha za najbliže.

Čestitke i zahvanost na uloženom radu i zalaganjima svojih lekara izrazio je vršilac dužnosti irektora Opšte bolnice Sremska Mitrovica dr Dragan Malobabić.

Zlatnom medaljom za delo ličnog herojstva u zaštiti stanovništva od zarazne bolesti posthumno je odlikovan dr Anđelko Bačvanin, specijalista psihijatarije, koji je takođe radio u mitrovačkoj bolnici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *