KAŽNjENI ZBOG VOŽNjE POD UTICAJEM ALKOHOLA

Gradske vesti

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, za vreme vikenda, sankcionisali 39 vozača, zbog upravljanja vozilima pod dejstvom alkohola, od kojih je 11 zadržano pošto su vozili sa više od 1,2 promila alkohola u organizmu.

Protiv trojice vozača putničkih automobila sa područja Stare Pazove, Inđije i Iriga, zbog prekršaja nasilničke vožnje – upravljanja vozilima sa preko dva promila alkohola u organizmu, podnete su prekršajne prijave nadležnim prekršajnim sudovima.

Tridesetogodišnji vozač sa područja Stare Pazove koji je upravljao „fijatom“ sa 2,46 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole, nakon saslušanja u Prekršajnom sudu, kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 220.000 dinara.

Četrdesetosmogodišnjaku sa područja Iriga, zbog upravljanja automobilom marke „fijat“ sa 2,22 promila alkohola u organizmu, prekršajni sudija odredio je novčanu kaznu u iznosu od 140.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja putničkim motornim vozilom i 15 kaznenih poena.

Tridesettrogodišnjak iz Inđije upravljao je „sitroenom“ sa 2,40 promila alkohola u organizmu i biće priveden prekršajnom sudiji.

Apelujemo na sve vozače da ne konzumiraju alkohol ukoliko voze i da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, čime čuvaju svoju i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *