ODBOJKAŠICE SREMA NAJBOLJE U VOJVODINI

Sport

Koliko se u Gradskom ženskom odbojkaškom klubu Srem dobro radi videlo se na završnom turniru pionirskog prvenstva Vojvodine za devojčice 2008. godišta i mlađe, čija je završnica sinoć održana u Sremskoj Mitrovici. Samo tri nedelje ranije predpionirke Srema postale su prvakinje Vojvodine, a to su sada učinile i njihove starije koleginice. 

Četiri najbolje ekipe, pobednici grupne faze takmičenja, ŽOK Futog, ŽOK NS volley tim, OK Omladinac iz Starih Banovaca i domaći GŽOK Srem odmerile su snage u borbi za trofej Odbojkaškog saveza Vojvodine. Posle veoma zanimljivih mečeva koji su potvrdili perspektivu ženske odbojke na ovim prostorima igračice Srema su ubedljivo trijumfovale. Mlade Mitrovčanke su u oba meča bile izrazito dominantne postigavši maksimalne pobede.

Turniru su prisustvovali i gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović, koja je uručila nagradu pobedniku turnira, kao i načelnik Gradske uprave za kulturu i sport Vasilj Ševo.

Pobedničku ekipu Srema čine Ana Mihajlović, Staša Dudić, Lea Nedimović, Mina Stanojević, Magdalena Vasilić, Dunja Stanković, Iva Kapric, Mirna Miladinović, Jana Baunoh, Tara Pevac, Jovana Antić, Ana Ivković i Katarina Cvijetić. Trener prvakinja Vojvodine je Nikola Kapric, a njegov pomoćnik Katarina Čutović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *