BANJALUČANI U POSETI SREMSKOJ MITROVICI

Gradske vesti

Od kada je 22. aprila, na Dan Grada Banjaluke gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović uputila čestitke građanima ovog grada pobratima i pozvala ih da dođu da se vakcinišu, prošlo je nešto više od mesec dana. Zahvaljujući dobroj saradnji dva grada, poslednja tri petka na vakcinalnom punktu u Hali Pinki se vakcinišu i zaposleni u Gradskoj upravi Banjaluka, a od sada je omogućena imunizacija svih građana Bosne i Hercegovine na bilo kom punktu u Srbiji.

Posle četiri i po meseca koliko traje masovna imunizacija, u Sremskoj Mitrovici vakcinisno je preko polovine punoletnih građana. U procesu masovne imunizacije teži se samo jednom cilju, a to je dostizanje kolektivnog imuniteta, izjavio je zamenik gradonačelnice Petar Samardžić.

Gosti iz Banjaluke bili su u prilici da posete neke od istorijskih znamenitosti Grada na Savi, a pozvali su i svoje kolege iz Gradske uprave Grada Sremska Mitrovica da budu njihovi gosti, kako bi se produbila privredna i turistička saradnja dva grada pobratima. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *