PREDPIONIRKE GŽOK „SREM“ PRVAKINJE SRBIJE

Sport

Ova, 2021. godina je najvećeg uspeha u istoriji Gradskog ženskog odbojkaškog kluba Srem. Najmlađe odbojkašice Srema (2008. godište i mlađe) osvojile su prvo mesto u Srbiji.

Uspehu u predpionirskoj kategoriji prethodilo je osvajanje prvog mesta u Srbiji u konkurenciji pionirki. Obe ove selekcije su i prvakinje Vojvodine u svojim kategorijama. Seniorska ekipa je zauzela sedmo mesto u Superligi Srbije a druga ekipa je u Drugoj ligi Srbije grupa Sever zauzela drugo mesto.

Načelnik Gradske uprave za sport Vasilj Ševo zahvalio se Odbojkaškom savezu Srbije koji je prepoznao Sremsku Mitrovicu kao grad sporta i dodelio organizaciju Prvenstva Srbije za predpionirke Gradskom ženskom odbojkaškom klubu „Srem“.

Predvodnice ove sjajne najmlađe generacije Sremovih igračica su Iva Kapric i Mina Mihajlović a tu su i Tanja Erdeljan, Jovana Jokić, Jana Milošević, Lidija Biserčić, Una Breban, Katarina Škorić, Ivona Milošević i JelenaTomić. Naravno taj uspeh ne bi bio moguć bez velikog rada trenera Nikole Kaprica i pomoćnog trenera Katarine Čutović, trenera u školama odbojke Srđana Radovanovića i Zorana Kovačića. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *