PREDAVANJA U ORGANIZACIJI PRIVREDNE KOMORE SRBIJE 22. JUNA

Gradske vesti

Privredna komora Srbije – RPK Sremska Mitrovica i Agencija za ruralni razvoj grada Sremska Mitrovica u saradnji sa Istorijskim ahivom „Srem“ i Razvojnim fondom Vojvodine organizuju u utorak 22.juna u velikoj sali Gradske kuće, Svetog Dimitrija 13 dva događaja. U 11 časova biće održana besplatna obuka na temu PRIMENA NOVOG ZAKONA O ARHIVSKOJ GRAĐI I ARHIVSKOJ DELATNOSTI – „Obavezno dostavljanje prepisa arhivske knjige“. Predavač je Mirjana Medalić.

U 13 časova u Gradskoj kući održaće se prezentacija „PREDSTAVLjANjE KREDITNIH LINIJA RAZVOJNOG FONDA AP VOJVODINE ZA PRAVNA LICA I POLjOPRIVREDNA GAZDINSTVA“

Tema prezentacije će biti nove kreditne linije za turizam sufinansirane od strane pokrajinskog sekretarijata, kreditne linije za nabavku nove i polovne poljoprivredne mehanizacije, kreditne linije za kupovinu zemljišta i druge.

U cilju bolje organizacije i zbog propisanih mera zaštite blagovremeno potvrdite svoje prisustvo putem telefona; 022 610 778 ili elektronski na mejl; biljana.milovanovic@pks.rs.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *