NOVA PREDSTAVA ZA DECU NA SCENI MITROVAČKOG POZORIŠTA

Kultura

U subotu, 19. juna na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ tačno u podne biće odigrana predstava za decu „Ceca Pereca i mudri poslastičar Peca“.

Peca i njena sestra Cvrčka drže poslastičarnicu i prave najlepše kolače i torte. Uživaju u spremanju i uvek ih začine sa malo magije. Međutim u gradu postoji još jedna poslastičarnica, čija je vlasnica Marmelada. Ona pokušava na razne načine da im upropasti kolače i da uništi njihovu poslastičarnicu. U grad stiže i mudri poslastičar Peca da pokloni svoj tajni recept, star sto pedeset hiljada godina i novčanu nagradu poslastičarnici koja pravi lepše i interesantnije kolače. Marmelada pokušava da ukrade tajni recept, a zatim u Cecinu tortu ubacuje biber, kisele krastavčiće i so, nadajući se da će osvojiti novčanu nagradu i postati najbogatija i najslavnija. Kroz dalji tok predstave, ona shvata da novac nije najvažniji, da su od njega mnogo važniji prijateljstvo, ljubav i dobrota.

U predstavi igraju: Danica Radulović, Jelena Kovač Krkić, Andrija Kovač. Ton i muziku je uradio Saša Vukić, kostim Maja, a scenografiju Ljiljana Nikolić. Predstava je rađena u produkciji Pozorište „Jelenica“ iz Beograda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *