ZA AKTIVNOSTI UDRUŽENJA GRAĐANA IZ OBLASTI RURALNOG RAZVOJA MILION DINARA

Gradske vesti

Sremskomitrovačka Agencija za ruralni razvoj raspisala je konkurs za dodelu bespovratnih sredstva udruženjima građana iz oblasti ruralnog razvoja. Za finansiranje aktivnosti lokalnih udruženja izdvojeno je ukupno milion dinara.

Pravo na korišćenje bespovratnih sredstava imaju udruženja građana sa teritorije Grada Sremska Mitrovica, koja obavljaju delatnost u vezi sa ruralnim razvojem, odnosno unapređenjem poljoprivredne proizvodnje. Sredstva koja se dodeljuju po ovom Konkursu mogu se koristiti za  realizaciju programskih aktivnosti udruženja građana čija  realizacija utiče na razvoj lokalne ruralne ekonomije kroz unapređenje  primarne poljoprivredne proizvodnje, prerađivačke delatnosti i ostalih elemenata politike ruralnog razvoja. 

Programska aktivnost naročito mora da sadrži oblast u kojoj se program realizuje, teritoriju na kojoj bi se program realizovao, vreme i dužinu trajanja programa, cilj, vrstu i obim aktivnosti koje bi se vršile u toku realizacije programa i ukupan broj lica koji je potreban za izvođenje programa.

Dodatne informacije u vezi konkursa mogu se dobiti u prostorijama Agencije za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica ili putem telefona 022/610-573. Tekst konkursa, smernice i obrazac prijave mogu se preuzeti na internet stranici Agencije www.arrsm.rs ili u prostorijama Agencije.

Prijave na konkurs se podnose do 16. jula 2021. godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *