AGROSIRM – SREMSKI POLjOPRIVREDNI SAJAM 9. I 10. JULA NA HIPODROMU

Gradske vesti

Poljoprivrednici konačno mogu ponovo da se susreću na sajmovima, a prva prilika je Sremska Mitrovica – AgroSirm 2021, Sremski poljoprivredni sajam. Sajam će se održati 9. i 10. jula na prostoru Hipodroma i Hotela Srem u Sremskoj Mitrovici.

AgroSirm će biti organizovan na preko 10.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, a očekuje se više od 250 vodećih domaćih i svetskih proizvođača različite opreme i proizvoda namenjenih savremenoj poljoprivrednoj proizvodnji. Pored izložbenog dela, planiran je i konferencijski program, koji će obuhvatiti stručna predavanja i okrugle stolove na temu finansiranja poljoprivrede, plasmana proizvoda na inostrana tržišta i primenu modernih tehnologija.

Pokrovitelj Sajma je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, za organizaciju su zaduženi Grad Sremska Mitrovica, Privredna komora Srbije – Sremski upravni okrug i domaćin PJ “Dubrava” KPZ Sremska Mitrovica. Tehnički i izvršni organizator AgroSirma je “Top Events Team” iz Beograda.

Kako najavljuju organizatori, generalni sponzor Sajma je DUNAV OSIGURANjE, a posetioci će videti vodeće marke poljoprivredne mehanizacije kao što su Massey Ferguson, John Dere, Case, Steyr, Kubota, Farmtrac i druge uvozne modele ali i one sklopljene na linijama u Srbiji, inače prihvatljive investicije po pitanju subvencija i podsticaja. Pored traktora biće izložena i ostala mehanizacija namenjena ratarima, voćarima, povrtarima i stočarima. Na sajmu će se predstaviti i automobilski sektor i to Mercedes benz, Toyota i Peugeot.

Banke, osiguravajuće kuće, hrana i oprema za životinje, navodnjavanje, protivgradne mreže oprema za parkove i druge grane poljoprivrede, samo su neke od robnih grupa koje će biti predstavljene na sajmu u Sremskoj Mitrovici.

Na gastro-turističkom delu Sajma, predstaviće se brojni proizvođači poljoprivredno prehrambenih proizvoda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *