OTKRIVENI SAOBRAĆAJNI PREKRŠAJI

Gradske vesti

Pripadnici saobraćajne policije na području Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja za vreme vikenda, otkrili 288 saobraćajnih prekršaja, od kojih 78 prekršaja nevezivanja sigurnosnog pojasa, 34 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, 22 prekršaja upotrebe mobilnog telefona u toku vožnje i 48 prekršaja vožnje pod uticajem alkohola. Za sedam vozača određeno je zadržavanje do istrežnjenja.

Policija je u Starim Banovcima zatekla dvadesetdevetogodišnjeg vozača putničkog automobila “dačija” sa 2,26 promila alkohola u organizmu. Vozač teretnog kamiona na autoputu od Batrovaca prema Beogradu koji je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu, imao je 2,02 promila alkohola u organizmu. Oni će biti privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica apeluju na sve vozače da ne konzumiraju alkohol ukoliko voze i da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, kako ne bi ugrozili ni svoju, niti bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *