SAJAM POLJOPRIVREDE POČINJE SUTRA, MINISTAR NEDIMOVIĆ OTVARA SAJAM

Gradske vesti

Za petak, 9. jul u 11 časova najavljeno je otvaranje Sajma poljoprivrede AgroSirm na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici. Prema najavama sajam će otvoriti ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović.

AgroSirm je osmišljen kao mesto okupljanja privrednih subjekata iz oblasti poljoprivrede, finansijskog sektora, automobilske industrije, mehanizacije, prehrambene industrije, stočne hrane, turizma i drugih grana naslonjenih na  poljoprivredu,ali i velikog broja poljoprivrednika, vlasnika registrovanih poljoprivrednih gazdinstava iz čitave Srbije  i regiona, a sa ciljem unapređenja komunikacije i poslovanja u agraru. 

– Novina je da smo od ove godine uveli prateći konferencijski sadržaj, edukativne sesije  i okrugle stolove. Ove godine obrađujemo teme finansiranja poljoprivrede i izrade otpornosti MSP u Srbiji. AgroSirm će se ove godine prostirati na preko 10.000 m2 izložbenog prostora, gde će se predstaviti vodeći svetski i domaći agro brendovi i njihovi noviteti. Dobro došli na prvi veliki sajam poljoprivrede u Srbiji nakon godinu i po dana – najavljuju organizatori.

Pokrovitelj sajma poljoprivrede AgroSirm 2021 je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a organizatori Sajma su: Grad Sremska Mitrovica, Privredna komora  Srbije – Sremski upravni okrug,  Privredna jedinica „Dubrava“ Kazneno popravnog zavoda Sremska Mitrovica. Generalni sponzor sajma je kompanija Dunav osiguranje.

Sajam traje dva dana, 9. i 10. jula, a kapije sajma su otvorene od 9 do 17 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *