IZVLAČENJE ZA NOVI KRUG NAGRADNE IGRE „UZMI RAČUN I POBEDI“ 18. SEPTEMBRA

Zabava

Vlada Republike Srbije saopštila je da će prvo izvlačenje drugog, jesenjeg kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ biti održano u subotu, 18. septembra, u 18 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije.

Nakon pauze od nekoliko meseci, nagradna igra, koja se pokazala kao odlično sredstvo u podizanju svesti građana o značaju borbe protiv sive ekonomije, nastavlja se kroz šest jesenjih izvlačenja.

Građane očekuju vredne nagrade u vidu 30 automobila “fijat 500L” i čak osam stanova u Beogradu – sedam u naselju “Zemunske kapije” i glavna premija, stan u “Beogradu na vodi”.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2021”.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Tokom leta, između dva kruga nagradne igre, sve vreme je bilo dozvoljeno slanje računa i slipova, tako da trenutni broj pristiglih koverata premašuje 6,5 miliona. Sve koverte, poslate od 15. aprila ove godine, učestvuju u svim izvlačenjima i tokom jeseni.

Vlada još jednom podseća građane na to da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu, niti ulazak u poslovnice pošte. Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da se, pravilno popunjene, samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Vlada i NALED veruju da će i ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u zemlji.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem imejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *