GRAD SREMSKA MITROVICA POKLONIO PRVACIMA ŠKOLSKI PRIBOR

Gradske vesti

575 sremskomitrovačkih đaka prvaka prvog septembarskog dana selo je u školske klupe i otpočelo novo poglavlje u životu. Sa željom da im početak bude srećan i uspešan, lokalna samouprava je za sve učenike prvog razreda osnovne škole obezbedila školski pribor. 

Zamenik gradonačelnice Sremske Mitrovice, Petar Samardžić, obišao je Osnovnu školu “Boško Palkovljević Pinki” i prvog školskog dana prvacima uručio poklone. 

Tom prilikom, Samardžić je podsetio da je Grad Sremska Mitrovica u poslednje tri godine izgradio dve nove škole i dodao da će se ulaganje u obrazovanje nastaviti i u narednom periodu. 

U prvi razred Pinkijeve škole krenulo je 68 učenika, a zahvalnost lokalnoj samoupravi na poklonima i dosadašnjoj saradnji izrazio je direktor škole Igor Došen. 

Osim poklon paketa za prvake, koji se već tradicionalno dodeljuju godinama unazad,  Grad Sremska Mitrovica je za ovu školsku godinu pripremio i poklone za učenike petog i šestog razreda osnovnih škola, pa će tako sve škole sa teritorije Grada dobiti dronove koje će koristiti u nastavne svrhe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *