POTPISAN UGOVOR- USKORO POČINJE REKONSTRUKCIJA SALE ZA FIZIČKO VASPITANJE POPOVIĆEVE ŠKOLE

Gradske vesti

Ugovor o rekonstrukciji i dogradnji fiskulturne sale Osnovne škole „Jovan Popović”  u Sremskoj Mitrovici potpisan je u Gradskoj kući. Ovom investicijom zaokružiće se  izgradnja najsavremenije osnovne  škole u Republici Srbiji.

Sistem obrazovanja koji se trenutno sprovodi u ovoj mitrovačkoj školi je najsavremeniji, pa će tako i uslovi u novoj, rekonstruisanoj sali za fizičko pratiti savremen vid nastave.

Novi obrazovno – sportsko – rekreativno – vaspitni kompleks biće povezan toplom vezom sa starim objektom i sadržaće salu  za stoni tenis, mini-teretanu i aerobik-fitnes salu sa elementima korektivne gimnastike. Škola će sarađivati sa sportskim lekarom i fizijatrom čime će se na nastavi fizičkog vaspitanja delovati preventivno i terapeutski na decu kod kojih je primećen neki deformitet. 

Izvođač radova na rekonstrukciji sale za fizičko vaspitanje „Popovićeve” škole je firma „Stim gradnja” iz Beograda, a rok za izvođenje radova je 120 kalendarskih dana. 

Vrednost radova je oko 99 miliona dinara, od toga je  76 miliona obezbedila  Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, a ostatak je obezbedio Grad Sremska Mitrovica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *