SPORTSKA OPREMA ZA SEOSKE FUDBALSKE KLUBOVE

Sport

Načelnik Gradske uprave za kulturu i spor, Vasilj Ševo posetio je OFK „Bosut“ iz Bosuta i tom prilikom poklonio komplet sportske opreme za klub. Načelnik Ševo je istakao ovom prilikom potrebu da sačuvamo klubove u malim mestima kao mesto okupljanja pre svega dece i da kroz unapređenje sportske infrastrukture poboljšamo uslove za njihovo bavljenje sportom.

Mesna zajednica Bosut, na čelu sa predsednikom Saveta Mladenom Mlađanovićem, pokazala je interesovanje za dalji razvoj seoskog sporta, i spremnost za dalju podršku fudbalskom klubu i zahvalila se Gradu Sremska Mitrovica na pomoći.

U sklopu planiranih poseta seoskim fudbalskim klubovima na teritoriji Grada Sremska Mitrovica, načelnik Ševo je posetio i FK „Sloga“ iz Zasavice. Tom prilikom poklonio je klubu nove fudbalske mreže za golove, i najavio pomoć u nabavci kompleta fudbalskih mreža za manje golove kao i vodenog topa za zalivanje fudbalskog terena.

Predsednik Saveta mesne zajednice Zasavica Slobodan Čikić, u ime kluba se zahvalio na poklonu i istakao kako je svaka pomoć klubu dobro došla i da svi u klubu dobro znaju da uvek mogu računati na pomoć lokalne samouprave.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *