LIKOVNI KONKURS ZA SUPERHEROJA GRADA

Kultura

Grad Sremska Mitrovica raspisuje likovni konkurs na temu superheroj grada. Učesnici mogu da se prepuste mašti i daju svoj predlog kako bi mogao da izgleda superheroj našeg grada, junak koji bi se istakao svojim vrlinama, poput brojnih istorijskih ličnosti koje vezujemo za Sremsku Mitrovicu.

Najbolje idejno rešenje koristiće se u promotivne svrhe. Kako bi izgledao superheroj Sremske Mitrovice, zaštitnik slabih i nemoćnih, čuvar grada i gradskog blaga, akcioni strip-junak, koji bi mogao da stane rame uz rame sa Marvelovim junacima?

Obavezan deo svakog crteža mora da bude simbol ili neki element koji će Vašeg superheroja povezati sa istorijskim ličnostima, vezanim za Sremsku Mitrovicu. Radove mogu biti u tehnici i formatu po Vašem izboru, a konkurs je namenjen svim uzrastima. Za najbolji rad u kategoriji odraslih, kao i za najoriginalniji dečji rad, obezbeđene su nagrade.

Radove možete dostaviti do petka, 26.novembra 2021. godine, i to: skeniran rad, na imejl adresu galerijalazarvozarevic@gmail.com ili rad u izvornom formatu, na adresu: Galerija „Lazar Vozarević“, Gradski Park 4, 22000 Sremska Mitrovica. Uz rad potrebno je dostaviti i sledeće podatke: ime i prezime, godina rođenja, adresa, broj telefona.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *