FOTO-KONKURS NA TEMU „MOJ GRAD JE NAJLEPŠI“

Kultura

Ove jeseni, Sremske novine organizuju FOTO-KONKURS na temu „Moj grad je najlepši“.

U foto-konkursu mogu učestvovati svi stanovnici Srema (sa područja Sremske Mitrovice, Rume, Iriga, Inđije, Stare Pazove, Pećinaca, Šida i Beočina), bez obzira na to da li se profesionalno bave fotografijom ili samo vole da zabeleže trenutak svojim mobilnim telefonom.

Ovim putem, svi naši sugrađani imaju priliku da najzanimljivije delove svog grada (trgove, parkove, zgrade, spomenike, mostove) predstave našim pratiocima. Svaki autor može nam poslati najviše 3 fotografije u JPEG, JPG ili PNG formatu, (načinjene foto-aparatom ili mobilnim telefonom), do 30. novembra, porukom u inboks naše Fejsbuk stranice ili putem mejla na adresu: nemanja@sremskenovine.co.rs.

U obzir dolaze isključivo fotografije čiji ste autor. U tekstu poruke ili mejla, potrebno je navesti ime i prezime autora, grad iz kog dolazi, naziv fotografije i kontakt telefon. Glasanje za najlepšu fotografiju će se vršiti putem Fejsbuka, od 1. do 20. decembra, a za autore fotografija sa najviše lajkova, iz svakog grada, obezbeđeni su pokloni iznenađenja, kao i besplatna PREMIUM godišnja pretplata na sva naša izdanja u elektronskom obliku (PDF arhiva, E-novine, specijalna izdanja, seoske novine).

Da biste glasali za vašu omiljenu fotografiju, potrebno je da zapratite Fejsbuk stranicu “Sremske novine”, otvorite album “Moj grad je najlepši” i, prosto, lajkujete.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *