OTVOREN PUT KOJI SPAJA GRGUREVCE I MANĐELOS

Gradske vesti

Put koji spaja Grgurevce i Manđelos zvanično je otvoren u prisustvu Duška Krstića, predsednika Mesne zajednice Grgurevci i Petra Samardžića, zamenika gradonačelnice.

Rekonstrukcija još jednog fruškogorskog puta privedena je kraju, čime se dokazuje koliko Sremska Mitrovica pažnje poklanja obnovi ruralne putne infrastrukture, u saradnji sa pokrajinskim i republičkim institucijama.

Vrednost radova na deonici koja spaja Grgurevce i Manđelos je 64 miliona dinara, a kompletne radove je izvršilo JP Putevi Srbije. Deonica je duga blizu pet kilometara, urađen je put širine tri metra, sa bankinama, tako da je širina planuma pet metara – dovoljno za mimoilaženje poljoprivredne mehanizacije i putničkih vozila. Urađeno je pet novih cevastih propusta, očišćeni su stari, te je rešeno i pitanje odvodnjavanja atmosferskih i bujičnih voda koje često prave probleme u ovom delu Fruškogorja.

Zlaganje u seoske puteve je ulaganje u unapređenje kvaliteta života seoskog stanovništva, ulaganje u ostanak ljudi na selu, ulaganje u opstanak sela i svakako će to biti jedan od pravaca razvoja Mitrovice i u budućem periodu, istakao je Samardžić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *