U TOKU REKONSTRUKCIJA „PARTIZANOVOG“ IGRALIŠTA

Gradske vesti

Nastavljena je rekonstrukcija „Partizanovog” igrališta u centru Sremske Mitrovice. U prethodnoj fazi projekta obnovljene su tribine, a u narednih nekoliko dana počeće i radovi na postavljanju nove podloge na terenu.

Projektom je planirano da  igralište Sokolskog društva ponovo bude objekat otvorenog tipa namenjen za različite vrste sportova, ali i za manifestacije kulturnog karaktera.

Radove je danas obišao načelnik Gradske uprave za kulturu i sport Vasilj Ševo, rekavši da se odvijaju predviđenom dinamikom i istakao da im je želja da ovim projektom probude uspomene starijim sugrađanima koji su dolazili na ovo mesto ali i da podstaknu mlade generacije da ovde dolaze i bave se sportom.

– Na proleće planiramo da uradimo LED rasvetu, na tribinama da postavimo stolice i da u pomoćnim objektima uradimo svlačionice, kako bi svi korisnici imali vrhunske uslove za bavljenje sportom. Sve će biti savremeno, biće postavljeni i tuševi. Na terenu će biti postavljeni golovi i sve je osmišljeno za više sportova. Sve će to biti urađeno u ovoj prvoj fazi, a već u drugoj fazi idemo na reflektore, stolice i opremanje svlačionica – izjavio je Ševo.

Vrednost radova je šets miliona dinara, sredstva su obezbeđena iz budžeta Grada Sremska Mitrovica i Pokrajinskog sekretarijata za sport.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *