PROJEKCIJE FILMOVA SLEDEĆE NEDELJE

Gradske vesti

Početkom sledeće nedelje u Pozorištu „Dobrica Milutinović“ biće prikazana dva filma: „Nije loše biti čovek“ i  „Enkanto: magični svet“.  Film „Enkanto: magični svet“ biće prikazan u ponedeljak 12. decembra, utorak 14. decembra i sredu 15. decembra u 18 časova i cena ulaznice je 300 dinara. Film „Nije loše biti čovek“ biće na repertoaru sva tri dana u 20 časa i cena ulaznice za ove projekcije je 350 dinara.    

NIJE LOŠE BITI ČOVEK

Nije loše biti čovek je film po scenariju i režiji Dušana Kovačevića u kome glavne uloge tumače Vojin Ćetković, Branka Katić, Xristina Popović, Gordan Kičić i Nenad Jezdić, dok su u ostalim ulogama Andrija Milošević, Srđan Todorović, Lena Kovačević, Mira Banjac, Milan Gutović i drugi. Muziku je komponovao Momčilo Bajagić Bajaga.

Priča prati profesora klavira Milana (Vojin Ćetković) 5 godina nakon što je njegov kum, nekadašnja pop zvezda Ranko Beli (Gordan Kičić), nestao pod nerazjašnjenim okolnostima. Milan odlučuje da razreši misteriju i konačno sazna šta se dogodilo sa Belim. Ne nalazeći podršku i razumevanje porodice i okoline, Milan razvija prijateljski odnos sa psom lutalicom.

Oficijelni trejler: https://www.youtube.com/watch?v=UnRgnBNaGAQ

ENKANTO: MAGIČNI SVET

Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kuc´i u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto. Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moc´i isceljenja, svako dete, osim jedno – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice.

Oficijelni trejler: https://www.youtube.com/watch?v=v80qRDQh-zU

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *