KAŽNjENI ZBOG VOŽNjE POD DEJSTVOM PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI

Gradske vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su prilikom kontrole isključili iz saobraćaja trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je u Sremskoj Mitrovici zaustavila dvadesetdevetogodišnjaka koji je vozio „golf“ pod dejstvom kanabisa. Takođe, u gradu je otkriven i dvadesetsedmogodišnji vozač „audija“ pod uticajem kokaina, a kod njegovog saputnika pronađen je paketić sa prahom za koji se, takođe, sumnja da je kokain.

U Staroj Pazovi, patrola je zaustavila dvadesettrogodišnjaka koji je vozio „opel“ pod dejstvom amfetamina, a kod dvadesetdevetogodišnje devojke koja je bila na mestu suvozača nađene su četiri kesice sa materijom za koju se sumnja da je amfetamin.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci biće privedeni nadležnim prekršajnim sudijama, dok će protiv dvoje putnika u automobilima, nakon veštačenja narkotika, biti podnete odgovarajuće krivične prijave.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno vozače, da poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *