NASTAVLJAJU SE ULAGANJA U MITROVAČKE ŠKOLE

Gradske vesti

Ulaganja u mitrovačke škole se nastavljaju. Za vreme zimskog raspusta rekonstruisani su toaleti u nekoliko mitrovačkih škola, a uoči školske slave Svetog Save škole je obišao načelnik Gradske uprave za obrazovanje, Zoran Đurić, koji je istakao da je školski sistem prioritet i da će sa ulaganjima nastaviti i u narednom periodu. 

Rekonstrukcija toaleta urađena je u tri škole, “Triva Vitasović Lebarnik” u Laćarku, “Dobrosav Radosavljević Narod” u Noćaju i u Mitrovačkoj gimnaziji. 

Istakavši da Gradska uprava za obrazovanje uvek izlazi u susret i potrebe učenika stavlja na prvo mesto, Zlatko Vuletić, direktor laćaračke škole je naglasio da su se uslovi boravka u ovoj školi znatno poboljšali. 

Škole je obišla i gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović, koja je naglasila da u Sremskoj Mitrovici ne postoji  škole u koju se nije ulagalo. 

Sredstva za rekonstrukciju toaleta u Mitrovačkoj gimanziji, u iznosu od 2 miliona i 900 hiljada dinara i u školi u Laćarku u iznosu od 2 miliona i 7oo dinara , obezbeđena su od strane  Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, dok je za radove u školi u Noćaju, 3,5 milona dinara obezbedilo Ministarstvo prosvete.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *