Čuvena influenserka Tamara Kalinić oduševljena srpskim brendom: Abp osvaja svetsko tržište u rangu sa najpoznatijim kućama

Zabava

Jedan od dokaza kvaliteta ABP kozmetike je i činjenica da ih koristi i svetski poznata i priznata infulenserka Tamara Kalinić.

Srpski brend ABP (A Botanical Philosophy) definitivno je osvojio srpsko tržište.

A u prilog tome da, polako ali sigurno, osvaja i svet, govori činjenica da ga koristi i svetski poznata i priznata influenserka Tamara Kalinić.

Ona je jedina naša influenserka koja je priznata u svetu i koju redovno angažuju najveći svetski brendovi.

Ova mlada i uspešna žena se, nedavno, prema “Launchmetricsu”, američkoj kompaniji za veb marketing, našla na sedmom mestu najboljih influensera 2021. godine.

Nakon dugogodišnjeg života u Britaniji, preselila se u Pariz, prestonicu mode, gde je nastavila da gradi svoju blistavu karijeru.

Tamara je poznata po tome da uvek izgleda sređeno i negovano, kao i da koristi isključivo kozmetiku proverenih i priznatih brendova, kao što su “Chanel”, “Dior”, “Gucci”, “Tom Ford”, “louboutin” i “vVardis”, a na njenom Instagram profilu ćete pronaći samo brendove za koje ona garantuje kvalitet.

Na jednom od poslednjih storija se našla upravo i ABP kozmetika, a Tamara se već pohvalila i da ima svog favorita:

– Zaista su me razmazili u Beogradu, omiljena mi je krema za telo”- napisala je ova poznata influenserka.

Srpski brend ABP (A Botanical Philosophy) koji pleni čistotom, smirenošću i prefinjenom linijom predstavljen je ove nedelje na Dubai Expo 2020.

Posetioci paviljona Srbije mogli su da se upoznaju sa četiri fascinantna proizvoda – esencijalno ulje, ulje i mleko za telo, kao i sprej za jastu. Posetioci su bili oduševljeni, a ispred štanda pomenutog brenda stvorio se veliki red zainteresovanih za ove proizvode.

Lavanda, koja je osnova pomenutog brenda, je vekovima unazad poznata kao čudesna biljka lekovitih moći. Nazvana još i “Mediteranskom kraljicom”, ova biljka je sinonim za čistotu, spokoj, ženstvenost i smirenost.

Priča o brendu Abp počinje upravo u jednom posebnom polju lavande u kom vladaju opojne mirisne note i magične boje.

Koristeći remek-delo prirode, organsku lavandu kao neizostavan sastojak, A Botanical Philosophy je brend koje pruža nezaboravno kraljevsko iskustvo.

Nadahnuti majkom prirodom i njenim moćima, Abp na tržište donosi četiri nova proizvoda uz koje ćete imati priliku da osetite dodir netaknute prirode na svojoj koži.

Tako Abp krema za telo od organske lavande koja, zahvaljujući terapeutskom dejstvu ove drevne biljke, deluje kao prirodni zaštitnik vaše kože čineći je mekom i svilenkastom.

Ukoliko pak preferirate negu kože na uljanoj bazi, Abp ulje za telo napravljeno od najkvalitetnijih plodova lavande biće vaš saveznik ka večnoj lepoti. Pružajući koži potrebnu hidrataciju, Abp ulje pospešuje tonus, a kako se veoma brzo upija možete ga koristiti u bilo kojoj prilici – pre nego što obučete vašu malu crnu haljinu za izlazak ili omiljenu pidžamu.

Abp je mnogo više od proizvoda za negu kože. Mali cvet sa sobom nosi velike moći, te dopustite da vas isceljujući miris lavande na jastuku uspava svaku noć i probudi svako jutro. Abp sprej za jastuk pospešuje miran san, dok koža uživa u blagodetima organske lavande.

Kraljica Abp kozmetičke linije jeste esencijalno ulje organske lavande. Kao esencijalno, hranljivo, lekovito i terapeutski prirodno sredstvo, ima nebrojene primene.

Dovoljno je samo dve dotri kapi ulja da se vazduh ispuni vrhunskom mirisnom notom koja podržava zdravu, emocionalnu ravnotežu, smiruje um i pomaže u obnavljanju duha.

Izvor: vojvodinauzivo.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *