KAMPANJA „100 DANA TAKMIČENJA ZA 100 ODSTO DECE U SPORTU“ NASTAVLJENA NADMETANJEM U ODBOJCI

Sport

Kampanja „100 dana takmičenja za 100 odsto dece u sportu“ nastavljena je nadmetanjem u odbojci, za učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije Grada Sremska Mitrovica.

Ljubav prema odbojci okupiće oko 300 učenika, koji će svoja odbojkaška umeća pokazati tokom dva dana, koliko je predviđeno da takmičenje traje. Neki su na teren izašli prvi put, neki su već iskusni, a ono što je zajedničko za sve  je velika želja za pobedom.

Sa ciljem pružanja mogućnosti svakom detetu da se takmiči u nekom sportu, organizator ovog projekta je Sportski savez Grada Sremska Mitrovica. Takmičenje u odbojci sprovodi se po pravilima međunarodnim odbojkaške federacije. Kako je istakla Angelina Anojčić Vuković, s obzirom na epidemijsku situaciju odziv dece je solidan.

Zbog najavljenog raspusta za Sretenje, takmičenja tokom sledeće nedelje neće biti.

Organizatori kampanje „100 dana takmičenja za 100 odsto dece u sportu“ su Sportski savez Grada, uz podršku Gradske uprave za sport i kulturu, Saveza za školski sport, i novoosnovanog Saveza za predškolski sport i fizičko vaspitanje Grada Sremska Mitrovica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *