U TOKU OBUKA POLAZNIKA 30, 31. I 32. KLASE CENTRA ZA OSNOVNU POLICIJSKU OBUKU

Društvo

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetio je danas, zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom, Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, gde je u toku obuka polaznika 30, 31. i 32. klase.

Obraćajući se polaznicima, predsednik Mirović je rekao da su odabrali častan i odgovoran poziv i da će u narednim mesecima, tokom školovanja, sticati osnovna znanja koja su im neophodna kako bi taj posao obavljali dostojanstveno i profesionalno.

– Republika Srbija i svi njeni organi čine sve da pomognu, unaprede i u svim segmentima urede oblast u kojoj ćete vi imati odgovornu ulogu. Država preduzima sve u onim oblastima u kojima, u okviru delokruga rada Ministarstva unutrašnjih poslova, postoje brojni izazovi, poput borbe protiv organizovanog kriminala, korupcije i drugih bezbednosnih problema sa kojima se suočavamo, i činiće tako i u budućnosti kako bi Srbija ostala mirna i stabilna – rekao je Mirović i dodao da je u tome veoma važna uloga polaznika Centra.

Ministar Aleksandar Vulin istakao je da za polaznike nakon obuke i priprema više neće biti nemogućeg zadatka.

– Država Srbija, sa predsednikom Aleksandrom Vučićem na čelu, veruje u vas i čuva vas, da biste vi jednog dana Srbiju čuvali, negovali i branili – izjavio je Vulin.

Uspešno školovanje i obuku polaznicima je poželeo i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *