КAŽNJENI ZBOG NASILNIČКE VOŽNJE I POD UTICAJEM NARКOTIКA

Gradske vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su, u kontroli saobraćaja, zadržali šestoricu vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i trojicu koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu.

U Novim Banovcima iz saobraćaja su isključeni dvadesetjednogodišnjak koji je upravljao „citroenom“ bez izdate vozačke dozvole i pod dejstvom kokaina, kao i dvadesetčetvorogodišnji vozač „citroena“ pod uticajem kanabisa.

Patrola je u Staroj Pazovi zaustavila dvadesetčetvorogodišnjaka koji je vozio „fijat“, a u Vojki dvadesettrogodišnjeg vozača „pežoa“ koji su, kako je utvrđeno, bili pozitivni na kanabis.

U Sremskoj Mitrovici je otkriven dvadesetosmogodišnji vozač „bmv“ pod dejstvom kanabisa i tridesetčetvorogodišnjak koji je upravljao „fijatom“ pod uticajem opijata.

U Rumi, saobraćajna policija je otkrila dvojicu muškaraca starosti 43 i 48 godina koji su upravljali automobilima marke „reno“ sa 2,56, odnosno, 2,33 promila alkohola u organizmu.

Svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Dvadesetdevetogodišnji muškarac koji je u Inđiji vozio „pežo“ sa 2,08 promila alkohola u organizmu, udario je u parkirani automobil i zid kuće i zadobio lake telesne povrede, pa će protiv njega biti podneta odgovarajuća prijava.

Apelujemo na sve vozače da dosledno poštuju saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *