BUDIMO DEO IGRE I ČUVAJMO NAŠU PLANETU

Sport

Najveća sportska manifestacija u Evropi, Dunav osiguranje Sportske igre mladih, u saradnji sa domaćinom Sportskim savezom Grada Sremska Mitrovica, organizovali su u velikoj sali PSC Pinki edukativno-sportski događaj „Zero Waste – Budi deo igre – Čuvajmo našu planetu“.

Deca i mladi imali su priliku da kroz promociju sporta prođu edukacije o pozitivnom uticaju na okolinu i spoznaju važnosti održivog razvoja i zaštite životne sredine. Prisutne su pozdravili i bodrili ispred Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica, generalni sekretar Nemanja Crnić, i Angelina Vuković, sportska direktorka koja je primila Priznanje za učešće u ovoj edukativno-sportskoj kampanji.

Nakon završene edukacije, na redu su bila takmičenja na edukativnom poligonu. Mešovite ekipe pokazale su svoju sportsku spremnost, a pobedu je odnela ekipa – Mali ekolozi u sastavu Mladena Markovića, Snežane Strancenski, Une Grbavac i Ognjena Kostića.

Kompanija Coca-Cola podržavajući ovu kampanju želi da doprinese što pozitivnijem uticaju na okolinu i pruži rešenja za izazove povezane sa ambalažom, u skladu sa svojim višegodišnjim projektom “Svet bez otpada”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *