BEOGRAD NA VODI PRIMER VELIKOG OSTVARENOG SNA

IZBORI 2022

Kandidati sa liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, Siniša Mali, Nataša Tasić Knežević i Đorđe Todorović obišli su danas radove na „Kuli“ u sklopu projekta „Beograd na vodi“.

Dobar primer velikog sna koji smo realizovali i ostvarili jeste upravo projekat „Beograd na vodi“, smatra Siniša Mali, koji je prilikom obilaska „Kule“ naglasio da je za dalji razvoj Beograda i Srbije neophodno da naša ekonomija nastavi da daje rezultate, a kako bi to bilo moguće neophodno je očuvati mir i stabilnost što jedino mogu da garantuju Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka. Prema rečima Siniše Malog od najzapuštenijeg dela Beograda napravili smo najveće gradilište u Evropi, gde radi hiljade radnika.

Do pre deset godina niko nije mogao da poveruje da će se obala Save, koja je bila prepuna napuštenih i zarđalih vagona pretvoriti u najveći i najlepši građevinski projekat, istakao je Đorđe Todorović.

Ovo nam nije palo sa neba. Stotine i hiljade naših vrednih ljudi udružilo se kako bi ovaj nerazvijeni deo pretvorili u biser Beograda, poručio je Todorović i dodao da je naša misija da sanjamo i da te snove ostvarujemo. Naša ekonomija je danas deset puta jača, nego pre deset godina. Naša „Kula“ stoji uspravno sa čvrstim temeljima u zemlji, završićemo je i izgradićemo još, uprkos svim poteškoćama koje nas okružuju, jer zajedno možemo sve, zaključio je Todorović.

Nataša Tasić Knežević rekla je da je naša misija da našu zemlju i naš grad učinimo što uspešnijim, lepšim i što boljim. Sanjati snove znači usuditi se da jednog dana živimo taj san. Beograd na rekama je Beograd kakav smo dugo čekali, kultura na rekama je kultura koju smo ostvarili kroz festival „Beograd na vodi“. Želimo da Beograd bude lepši, da Beograđani budu srećniji i da svi mi stvorimo bolju budućnost, jer zajedno možemo sve, rekla je Nataša Tasić Knežević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *