U PONUDI KOMPANIJE AGROKOMPLEKS MEHANIZACIJA IZ TURSKE

Poljoprivreda

Firma Agrokompleks iz Sremske Mitrovice, više od pet godina posluje na teritoriji Srema i Mačve i sarađuje sa velikim brojem poljoprivrednih gazdinstava. Bavi se prodajom priključne poljoprivredne mehanizacije, kao i i izradom dokumentacije za učešće na različitim konkursima. Prema rečima direktora Aleksandra Sretenovića, svake godine se trude da svoje poslovanje podignu na viši nivo, pa se samim tim i krug zadovoljnih korisnika polako širi. Firma je postala ovlašćena konsultantska kuća i prijavljena je kod Mininstarstva poljoprivrede za subvencije Svetske banke i IPARD programa. 

Kada je u pitanju prodaja priključne poljoprivredne mehanizacije u proteklom periodu firma Agrokompleks zasnivala je svoju prodaju na domaćoj priključnoj mehanizaciji i sarađivala je sa fabrikom „Majevica“ iz Bačke Palanke (cisterne i pneumatske širokoredne sejalice),  „Dubravom“ iz Sremske Mitrovice (poljoprivredne prikolice), „Moravom“ iz Požarevca (prskalice i atomizeri), „Ferokop“ (setospremači, tanjirače ), „Tupanjac“ (drljače, špartači ) i mnoge druge,  a ove godine firma Agrokompleks proširila je svoju paletu proizvoda  pa će se u prodaji naći i priključna poljoprivredna mehanizacija uvezena iz Turske. U pitanju su tri turska proizvođača.

Firma Agrokompleks tradicionalno učestvuje na velikom broju poljoprivrednih manifestacija, pa će tako u narednom periodu za svoje kupce biti na raspolaganju na vašaru u Rumi i Šidu, na šabačkom sajmu poljoprivrede 11. i 12. marta, sajam u Valjevu od 7. do 9. aprila,  kao i na Traktorijadi u Klupcima, a prvi put učestvovaće i na Novosadskom sajmu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *