SPOMENIK STEFANU NEMANJI JE PRIČA O SRBIJI

IZBORI 2022

Spomenik Stefanu Nemanji, simbol srpske države i državnosti, posetili su danas kandidati sa liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ prof. dr Žika Bujuklić, Sanja Lakić i Đorđe Todorović i tom prilikom naglasili da je spomenik Stefanu Nemanji priča o nama. Da je spomenik priča o Srbiji, koja zna odakle je došla i kuda treba da ide.

Žika Bujuklić napominje da je mnogo vekova prošlo pre nego što je neko na čelu ove države i lider ovog naroda, odlučio da se ugleda na one koji su ovu državu stvorili pre toliko vekova kada je ona bila moćna i snažna, između istoka i zapada i kada je uspela da preživi. Кao istoričar dobro znam kolika je vrednost onoga što je nauk iz prošlosti i zato sam ponosan da živim u vremenu u kome je predsednik države moj bivši student Aleksandar Vučić, koji je doveo do cilja ono što su mnogi pre njega morali, a nisu, zaključio je Bujuklić.

Srbija danas ide napred, podigli smo je svi zajedno iz pepela, navela je Sanja Lakić i dodala da zajedno gradimo, radimo i čuvamo mir i stabilnost.
Prema rečima Sanje Lakić poput Nemanjinog spomenika rastemo u visine svakog dana, sanjamo velike snove, a snove pretvaramo u dela i nikada se više ne odričemo srpskog imena i srpskog prezimena, jer dela govore, a zajedno možemo sve, podvukla je Lakić.

Đorđe Todorović smatra da je svakoj generaciji potreban heroj, a da je danas Aleksandar Vučić taj koji štiti Srbiju, te da je njegovo iskustvo u nemirnim geopolitičkim vodama od velikog značaja za Srbiju. Spomenik Stefanu Nemanji je tu da ostane, uspeh Srbije je tu da ostane i jedino pod vođstvom Aleksandra Vučića možemo da obezbedimo mir koji želimo, stabilnost koja nam je neophodna i da nastavimo ekonomski rast, kako bi građanima obezbedili bolji životni standard kakav imaju najrazvijenije zemlje sveta, rekao je Todorović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *