KANDIDATI ZA POSLANIKE LISTE ALEKSANDAR VUČIĆ – ZAJEDNO MOŽEMO SVE U ZAPADNOBAČKOM OKRUGU

IZBORI 2022

Kandidati za poslanike liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ Milenko Jovanov, Sara Pavkov i Ana Beloica obišli su Zapadnobački okrug, razgovarali sa građanima, a u Kuli posetili porodičnu firmu „ATI Terming“.

U prethodnim godinama se mnogo ulagalo u opštine u Zapadnobačkom okrugu. Da bi se nastavilo dalje ulaganje i dalji razvoj ovog okruga, ali i cele Srbije, nama su neophodni mir i stabilnost. Politika predsednika Vučića, politika mira i stabilnosti, nam je u prethodnim godinama donela veliki broj novih radnih mesta, stotine novih fabrika i veoma zavidan privredni ambijent, rekao je Milenko Jovanov. On je istakao da samo mudra politika koju vodi predsednik Vučić, a to je prijateljstvo sa celim svetom, može doprineti daljem prosperitetu države i sigurnoj budućnosti cele nacije.
 
Danas je poseban dan za Srbiju. Svečano je otvorena brza pruga Beograd – Novi Sad, i to je još jedan dokaz da se napredak naše države vidi na svakom koraku. U svetlu razvoja i modernizacije naše Srbije, mi se nalazimo u porodičnoj firmi koja se bavi proizvodnjom kotlova na bio pelet. To je samo jedan od vidova korišćenja energije koja nam je neophodna za dalji privredni razvoj, rekla je Sara Pavkov. Pavkov je podsetila da je Srbija izdvojila značajna sredstva za zamenu kotlova u javnim institucijama, ali i za domaćinstva, odnosno za individualna ložišta. Ona je istakla da su i ove godine obezbeđena sredstva za posebne projekte za očuvanje životne sredine.
 
Narodna izreka kaže zrno po zrno pogača, a tako smo i mi, postepeno, ali sigurno, našu državu izdigli iz pepela i napravili bolje mesto za život za sve građane, rekla je Ana Beloica. Ona je navela da svi infrastrukturni projekti koji su urađeni, ali i oni koji će tek
da se rade, su zapravo politika sigurne budućnosti za Srbiju i da je veoma važno da trećeg aprila biramo rad, odgovornost i napredak, kako bi zajedno osigurali mirnu i stabilnu budućnost, a to je moguće jedino sa predsednikom Vučićem na čelu, naglasila je Beloica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *