MIROVIĆ: ZAVRŠAVAMO POSLEDNJI PRONEVERENI PROJEKAT BIVŠE POKRAJINSKE ADMINISTRACIJE

Sport

Završavamo i poslednji pronevereni projekat bivše pokrajinske administracije u Vojvodini – izgradnju nove sportske hale u Inđiji, za šta je Pokrajinska vlada pripremila finansijsku konstrukciju i u naredne dve godine sa više od 680 miliona dinara ulaganja stavićemo ovaj objekat u funkciju na korist svih građana Inđije i okolnih mesta,, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Prema njegovim rečima, Pokrajinska vlada pokazala je sposobnost da realizuje sve projekte prethodne administracije uporedo sa planiranim projektima i investicijama širom Vojvodine.

– Nastavljamo dalje sa velikim projektima. U Inđiju je uloženo u proteklom periodu više od milijardu dinara, rekonstruisali smo ulice u Beški i na pravcu od Banstola do Čortanovaca, gradili smo industrijsku zonu, koja je privukla brojne investitore. Inđija se razvija ubraznim tempom, i imaće i u budućnosti našu podršku – izjavio je predsednik Mirović.

– Ovaj projekat je od istorijske važnosti u našoj opštini i konačno ćemo staviti tačku na njegovu realizaciju. Nije ovo jedina greška bivših vlasti koju ispravljamo, i zato je važno ko predstavlja građane. Naši prethodnici su zbog otvaranja u 2016. godini, a uoči izbora na polovinu ove hale postavili parket koji su odmah nakon medijskog otvaranja sklonili. To je samo jedan od primera kako je bivša vlast obmanjivala građane – izjavio je predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak.

Događaju su prisustvovali i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *