MIROVIĆ: VUČIĆ – JEDINI DOSTOJAN DA VODI SRBIJU U VREMENU PRED NAMA

IZBORI 2022

– Dela govore i dela raspaljuju i veru i nadu i jasan plan i san koji zajedno sanjamo sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, koji je sposoban da nas vodi još dalje u budućnost. Zato želimo da se izborimo za pobedu i nove uspehe, za čast svih nas, za zajedništvo svih širom naše zemlje. Ugledan i sposoban da stoji rame uz rame sa najvećim liderima sveta, ponosan jer predvodi Srbiju koja ima čime da se pohvali i koja će se tek hvaliti svojim uspesima, za koje daje celog sebe – izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Igor Mirović.

Izbor za predsednika, kako je rekao, važan je simbol i čvrst temelj naše zajedničke borbe za bolju i uspešniju Srbiju.

– Povezuje nas isti plan i isti san – san koji sanjamo i živimo već nekoliko godina, san i java o uspešnoj Srbiji, o jakoj ekonomiji, o našoj zemlji – koja pred našim očima jača i razvija se kao nikada do sada u poslednjih 40 godina – rekao je Mirović.

Prema njegovim rečima, kada uđete u budućnost, u brzi voz, danas od Beograda do Novog Sada, sutra do Subotice, Budima i Pešte, njegovo će ime biti zajedno sa vašim imenima odsjaj iz vojvođanske ravnice i sa fruškogorskih bregova. Vaša imena, imena hrabrih i odgovornih ljudi, videće se u svakom uspehu naše zemlje – u svakoj novoj školi, u novim fabrikama, u svakom kilometru puta – u boljoj Srbiji, koju ćemo ostaviti svojoj deci. I iznad svega – u Srbiji zajedništva i mira, koju ćemo složno graditi u narednim godinama.

– Zajedno možemo i moramo sve jer niko drugi osim predsednika Aleksandra Vučića nema ni ideju ni politiku ni plan ni ljude doorasle izazovima vremena u kojem živimo. Kada se kaže Vučić, misli se na snažnu volju, znanje, istinu, misli se na Srbiju i njenu sreću. Svedočim da je dostojan vremena pred nama. Budućnost traži i vas i vašu odluku da date podršku predsedniku Aleksandru Vučiću – naglasio je Mirović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *