PINKIJEVCI POSLALI DECI SA KOSOVA I METOHIJE RAZGLEDNICE SA MOTIVIMA GRADA I POZVALI IH DA U JUNU POSETE SREMSKU MITROVICU

Gradske vesti

Učenici IV razreda Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki” iz Sremske Mitrovice, predvođeni učiteljicom Snežanom Sladojević, veliki su humanitarci i do sada su učestvovali i organizovali nekoliko humanitarnih akcija, među kojima su i akcije za decu sa Kosova i Metohije. Na obostranu radost, ove godine u junu mesecu mali Pinkijevci imaće priliku da decu sa Kosova i Metohije ugoste u svojim domovima, a danas su
im iz svoje škole poslali razglednice.

Humanitarni rad učenika Pinkijeve škole podržala je Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica, koja će početkom juna ugostiti goste sa Kosova i Metohije u Turističkom info centru.

Razglednica sa motivima Grada ugledala je svetlost dana nakon više od 10 godina, a osmislila ju je Mitrovčanka Jelena Stepanović u saradnji sa Turističkom organizacijom Grada. Kako najavljuje direktor Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica Dušan Drča, uskoro će biti raspisan konkurs za nova idejna rešenja mitrovačkih razglednica.

Razglednica sa motivima Sremske Mitrovice može se preuzeti besplatno u Turističkom info centru i verujemo da će na taj način lep i topao pozdrav iz grada na Savi obići ceo svet.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *